Spring til indhold

Vores historie

MIND FACTORY by ECCO er en gave til uddannelsesinstitutionerne og ungdommen i Tønder Kommune fra ECCO Sko A/S i anledning af virksomhedens 50-års jubilæum i 2013.

Idéen bag

Siden ECCO blev grundlagt i 1963 i Bredebro, har innovation og nytænkning haft afgørende betydning for den videre udvikling af ECCO som virksomhed. Grundtanken bag gaven og MIND FACTORY by ECCO har været at skabe et nyt videnscenter til inspiration og styrkelse af de unges kreativitet og innovation i samarbejde med lokale virksomheder. Det skal ruste alle til det hastigt forandrende erhvervsliv i en global verden.

ECCO sko og billede af mand

MIND FACTORY by ECCO skal bidrage til at tiltrække, fastholde og udvikle veluddannede unge i Sønderjylland.
MIND FACTORY by ECCO giver unge og erhvervslivet en fælles platform til vidensdeling, løsning af udfordringer, projektarbejde
og ikke mindst leg med idéudvikling.

 

sålen af en ECCO sko

Om ECCO

ECCO Sko A/S er en familieejet virksomhed, der blev etableret i 1963. Virksomheden blev grundlagt i Bredebro, Sønderjylland, hvor den stadig har hovedsæde.

Innovation har altid været omdrejningspunktet for udvikling og produktion af såvel sko og tasker. ECCO er også en af verdens største producenter af kvalitetslæder og leverandør til en række luksus-brands verden over.

Organisation

MIND FACTORY by ECCO er en selvejende institution stiftet i 2014 af ECCO Sko A/S. Den ledes af EUC Syd, Det Blå Gymnasium Tønder & Tønder Handelsskole, Tønder Gymnasium, Tønder Kommune og ECCO Sko A/S. Klik her for at se bestyrelse og vedtægter.

Husets daglige leder er Anne-Sofie Buhrmann Dideriksen.

Partnere