Spring til indhold
Hjem » Praktik i MIND FACTORY

Praktik i MIND FACTORY

Vil du i din praktik på din videregående uddannelse arbejde med design, innovation og formidling? Så overvej en praktik i Mind Factory by Ecco – et innovationshus, der driver en masse aktiviteter for børn, unge og erhvervsliv for at inspirere til kreativitet og nytænkning.

Vi har praktikmuligheder for studerende på uddannelser med fokus på f.eks. design, innovation, entreprenørskab, oplevelsesøkonomi, marketing, kommunikation eller multimediedesign. Vi lægger løbende konkrete stillingsopslag ud her, men du kan altid tage kontakt til os og høre om aktuelle muligheder.

Eksempler på tidligere praktikanters opgaver og uddannelsesbaggrund:

  • Udvikling af webunivers (praktikanter fra i Multimediedesigner-uddannelsen på IBA, Kolding og Web Communication Design på SDU, Kolding)
  • Udvikling af workshops for børn og unge med fokus på design tænkning og nye teknologier som f.eks. robotter eller microcontrollers (praktikanter fra Product Design og Designledelse på SDU Kolding)
  • Udvikling af SoMe-strategier og marketingplaner (praktikant fra International handel og markedsførings-uddannelsen på IBA, Kolding)
 

Vi bestræber os på, at teori og praksis bliver sat i spil og på, at arbejdsopgaverne er dine egne ansvarsområder. Så vil du i et praktikforløb, hvor udvikling bliver sat i højsæde, så tag en snak med os om en praktik i Mind Factory by Ecco – det er helt uforpligtende!

Om det praktiske

Forventet ugentlig arbejdstid er, hvad der passer med din studieordning. Vi stiller arbejdsplads til rådighed, og noget af arbejdet kan typisk også afvikles som hjemmearbejde. Som udgangspunkt bruger du din egen computer til arbejdet. Vi betaler for din transport til og fra Tønder og kan også sørge for overnatninger til dig i gåafstand fra huset, hvis du ikke bor så tæt på, at du kan pendle