Logo

Praktik

Lige nu søger vi en multimediedesignerpraktikant – læs opslaget her

Vil du arbejde i krydsfeltet mellem kreativitet, design, innovation og iværksætteri? Og har du lyst til at indgå i et innovativt miljø, hvor vi nysgerrigt undersøger de nyeste tiltag inden for teknologi, innovation og design, og hvor 2 dage ikke er ens? Så er en praktik i huset måske noget for dig, hvis du er studerende på en videregående uddannelse og har mulighed for en praktik i forbindelse med dit studium. Din baggrund kan være inden for design, kommunikation, IT, innovation eller lignende – bare du har gode formidlings- og kommunikationskompetencer.

Som praktikant er du f.eks. med til at designe projekter og aktiviteter inden for kreativitet, design, innovation og iværksætteri i huset. Hvad du kobles på, vil også afhænge af dine kompetencer og interesser. Se lidt om de løbende projekter på husets facebookside.

 

Opgaverne og projekterne tog udgangspunkt i mine studier, kompetencer og hvad jeg gerne ville lære. Der blev givet god vejledning, frie rammer og ansvar, hvor jeg arbejdede med design og kreative processer. At kunne gå fra idé til færdige workshops og facilitere dem er en ideel måde at se, hvordan man selv kan skabe værdi samtidig med, at det er en god erfaring. Jeg kan helt klart anbefale MIND FACTORY som praktiksted.

Kamilla Mikkelsen, praktikant 2020, studerende på Designledelse, SDU og praktikant i 2020.

 

Hvis du vil bruge din teoretiske viden fra dit studie i den virkelige verden, kan jeg virkelig anbefale MIND FACTORY by ECCO! I løbet af mit praktikforløb har jeg eksempelvis designet og udført workshops til elever med fokus på kreativt og innovativt arbejde. Det har givet mig en uvurderlig erfaring for fremtiden, især med hensyn til specialet.

  Susanne Stenshagen, studerende i Webkommunikation/Interaktionsdesign, SDU, og praktikant i 2019

 

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være inden for design, kommunikation, IT, innovation eller lignende – bare du har gode formidlings- og kommunikationskompetencer. Du har gerne erfaring med formidling af fagligt stof i undervisningssammenhæng eller som minimum lyst til at prøve det af.

Forventet ugentlig arbejdstid er, hvad der passer med din studieordning. Vi stiller arbejdsplads til rådighed, og en del af forberedelsesarbejdet til formidlingsaktiviteterne kan efter dit valg afvikles som hjemmearbejde. Som udgangspunkt bruger du din egen computer til arbejdet. Vi betaler for din transport til og fra Tønder og kan også sørge for overnatninger til dig i gåafstand fra huset, hvis du ikke bor så tæt på, at du kan pendle.

Der kigges løbende på ansøgninger om praktik, så send bare CV og kort motivation for arbejdet som praktikant til leder Anne-Sofie Dideriksen på info@mindfactorybyecco.dk –  og ring gerne for at høre mere på 2371 3599.

 

Jeg var vildt glad for min praktikplads, som var super relevant for mine studier og for det, jeg gerne ville arbejde videre med efter min kandidatuddannelse. Hos MIND FACTORY by ECCO fik jeg bl.a. masser af erfaring med hands-on design- og innovationsprocesser. Jeg lærte en masse samtidig med, jeg fik lov at bringe mig selv meget i spil.

                  Pauline Fredskilde  studerende i IT Product Design, SDU, og praktikant i 2017

 

Praktikopholdet i MIND FACTORY by ECCO har givet mig en værdifuld erfaring i at bruge de designmetoder, jeg kender fra studiet, i tværfaglige sammenhænge. Min praktik har klart hjulpet mig med at finde retning med mine videre studier lige nu.        

                             Ida Brams Jensen bachelor i industrielt design, praktikant i 2016