Spring til indhold

Kommunale folkeskoler og ungdomsuddannelser

Alle kommunale folkeskoler og offentlige ungdomsuddannelser i Tønder Kommune kan benytte huset og dets mange kreative faciliteter og teknologier til egne aktiviteter. Desuden har huset undervisningstilbud til de kommunale folkeskoler som et led i Åben Skole.

Åben Skole-tilbud

Huset har en række tilbud til Tønder kommunes folkeskoler med fokus på kreative designprocesser og nye teknologier.

Alle 6. og 8. klasser deltager obligatorisk i et forløb i huset.

Skoler sektion

Brug huset selv – dit ekstra klasseværelse

Når du som folkeskolelærer eller lærer på en ungdomsuddannelse i kommunen ønsker en anderledes ramme for din egen undervisning, kan du booke huset og bruge det selv sammen med din klasse.
I huset findes materialer til kreative processer og projekter samt forskelligt teknologisk udstyr som 3D-printere, robotter
og meget mere.

At bruge huset selv er gratis for lærere ved kommunale folkeskoler og offentlige ungdomsuddannelser i Tønder Kommune.

Brug af huset – bare sådan!

Huset er særdeles velegnet til det tidspunkt i dit undervisningsforløb, når det er en fordel at få dine elever ud af deres vante rammer for at tænke nyt og kreativt. Der forefindes f.eks. et bredt udvalg af materialer til at visualisere idéer og bygge prototyper med til fri afbenyttelse. Der er desuden 8 kasser LEGO til formålet.

Det kræver blot, at du booker det og tager dine elever med. Huset står oplåst til jer på dagen og I kan tage medpakke med eller spise i Campus-kantinen. Du er velkommen til at kigge ind i forvejen og få en kort introduktion til, hvor du finder de ting, du har brug for.

Du kan også få hjælp til at få faciliteret et forløb eller en proces, du ønsker at bruge huset til. Ring for en snak.

Brug huset med teknologisk udstyr

At bruge husets teknologiske udstyr kræver, at du kender noget til det i forvejen. Det er den oplagte mulighed for dig, som har deltaget i et undervisningstilbud med dine elever og har fået lyst til at bruge huset og dets udstyr på egen hånd. Du kan vælge få praktisk hjælp til at komme i gang på dagen og dermed have en livline. Du kan også deltage i en lærerworkshop om den eller de teknologier, der interesserer dig, for at få endnu mere indsigt i dem før du prøver dem af med din egen klasse i huset. 

I huset kan du blandt andet bruge 3D-printere, Fable-robotter, littleBits, VR-briller, 360-graders-kameraer, microbits og laserskærer. 

Information og booking: Kontakt Anne-Sofie Dideriksen på info@mindfactorybyecco.dk eller på 7373 4099.