Spring til indhold
Hjem » Teknologisk innovation ud i virksomheder

Teknologisk innovation ud i virksomheder

MIND FACTORY by ECCO medvirker som deltager i projektet Fit4Jobs@WaddenC (F4J) til skabe udvikling og innovation i den dansk-tyske arbejdsmarkedsregion.

Fit4Jobs et dansk-tysk initiativ på tværs af grænsen, som har til formål at støtte lokale erhvervsaktører med faglig information, netværksetablering, innovation og med rekruttering af kvalificeret arbejdskraft. MIND FACTORY by ECCO har arbejdet på at formidle muligheder for innovation med nye teknologier, som findes i regionen og står til rådighed for lokale virksomheder nord og syd for grænsen. Det drejer sig om tilbud fra aktører som FabLab IDÈENREICH i Flensborg og Nexttech i Kolding, som tilbyder 3D-printuddannelse, rådgivning og netværk.

Projektets leadpartner er Tønder Kommune i samarbejde med partnere som blandt andet Wirtschaftsförderung Nordfriesland, SDU, Business Esbjerg, Kreis Nordfriesland, Det Blå Gymnasium – Tønder Handelsskole.

Projektet er støttet af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling og løber fra 2018-2022.

Foto: Nexttech