Logo

Praktik

Vil du arbejde i krydsfeltet mellem kreativitet, design, innovation og iværksætteri? Og har du lyst til at indgå i et innovativt miljø, hvor vi nysgerrigt undersøger de nyeste tiltag inden for teknologi, innovation og design, og hvor 2 dage ikke er ens? Så er en praktik i huset måske noget for dig, hvis du er studerende på en videregående uddannelse og har mulighed for en praktik i forbindelse med dit studium. Din baggrund kan være inden for design, kommunikation, IT, innovation eller lignende – bare du har gode formidlings- og kommunikationskompetencer.

Som praktikant er du f.eks. med til at designe projekter og aktiviteter inden for kreativitet, design, innovation og iværksætteri i huset. Hvad du kobles på, vil også afhænge af dine kompetencer og interesser. Se lidt om de løbende projekter på husets facebookside.

 

Jeg er vildt glad for min praktikplads, som er super relevant for mine studier og for det, jeg gerne vil arbejde videre med efter min kandidatuddannelse. Hos MIND FACTORY by ECCO får jeg bl.a. masser af erfaring med hands-on design- og innovationsprocesser. Jeg lærer en masse samtidig med, jeg får lov at bringe mig selv meget i spil.

                                                                                                    Pauline Fredskilde, studerende i IT Product Design, SDU og praktikant i 2017

 

Praktikopholdet i MIND FACTORY by ECCO har givet mig en værdifuld erfaring i at bruge de designmetoder, jeg kender fra studiet, i tværfaglige sammenhænge. Min praktik har klart hjulpet mig med at finde retning med mine videre studier lige nu.                         

                                                                                                                           Ida Brams Jensen, bachelor i industrielt design, praktikant i 2016

 

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være inden for design, kommunikation, IT, innovation eller lignende – bare du har gode formidlings- og kommunikationskompetencer. Du har gerne erfaring med formidling af fagligt stof i undervisningssammenhæng eller som minimum lyst til at prøve det af.

Forventet ugentlig arbejdstid er 20-30 timer efter gensidig aftale (og hvad der passer med din studieordning). Vi stiller arbejdsplads til rådighed, og en del af forberedelsesarbejdet til formidlingsaktiviteterne kan efter dit valg afvikles som hjemmearbejde. Som udgangspunkt bruger du din egen computer til arbejdet. Vi kan stille et møbleret kollegieværelse i gåafstand fra huset til rådighed, hvis du ikke bor så tæt på, at du kan pendle.

Der kigges løbende på ansøgninger om praktik, så send bare CV og kort motivation for arbejdet som praktikant til leder Anne-Sofie Dideriksen på info@mindfactorybyecco.dk –  og ring gerne for at høre mere på 2371 3599.