Logo

Baggrund

MIND FACTORY by ECCO er en gave til uddannelsesinstitutionerne og ungdommen i Tønder Kommune fra ECCO Sko A/S i anledning af virksomhedens 50-års jubilæum i 2013.

Siden ECCO blev grundlagt i 1963, har løbende innovation og nytænkning haft afgørende betydning for den videre udvikling af forretningen. Grundtanken bag gaven og MIND FACTORY by ECCO har været at skabe et nyt center til inspiration og styrkelse af de unges kreativitet og innovation for hermed at ruste dem bedre til den globale verden og det hastigt forandrende erhvervsliv. Der er behov for de unges indsigt, kreativitet og involvering.

Det er samtidig ønsket, at MIND FACTORY by ECCO skal bidrage til at tiltrække, fastholde og udvikle veluddannet arbejdskraft til Sønderjylland. MIND FACTORY by ECCO giver de unge og erhvervslivet en fælles platform til vidensdeling, løsning af udfordringer, projektarbejde og ikke mindst leg med idéudvikling.

Huset er centralt placeret ved Campus Tønder og skal sammen med kommunens folkeskoler, Tønder Gymnasium, Det Blå Gymnasium Tønder & Tønder Handelsskole og EUC Syd udvikle sig til et kreativt kraftcenter for innovation og nytænkning.