Logo

Tilbud til folkeskoler i Tønder Kommune

I MIND FACTORY by ECCO kan du som lærer i Tønder Kommunes folkeskoler arbejde med kreativitet, design, innovation og entreprenørskab, iværksætteri og nye teknologier fra 6. til 9. klasse. Som lærer ved kommunens folkeskoler kan du gratis benytte huset og dets tilbud.

Alle 6. og 8. klasser deltager obligatorisk i eet forløb i huset. De afvikles på tirsdage. Årgangsteamet udvælger og booker det inden 25. juni 2021. Se forløbene for skoleåret 2021-22 her.

Du har desuden følgende muligheder i huset: 

  • Book ekstra undervisningstilbud til 6.-9.årgang. Du kan, hvis huset kapacitet tillader det, booke tilbuddene forløbene for 2021-22 til dine klasser ud over de obligatoriske, som 6. og .8 årgang deltager i.Se forløbene for skoleåret 2021/2022 her.
  • Brug huset selv: Når du ønsker en anderledes ramme for din egen undervisning, kan du booke huset og bruge det selv. Hertil kan du få faglig sparring og praktisk hjælp. Se mere her.

Det er gratis for folkeskoler i Tønder Kommune at benytte husets og dets tilbud. Tilbud og priser for andre folkeskoler, frie grundskoler og efterskoler kan ses her.

Henvend dig til Anne-Sofie Dideriksen på info@mindfactorybyecco.dk for at booke, aftale nærmere eller bare drøfte en idé, du har til til at bruge huset.