Logo

Spændende Engineering Day med VR venter

26. september 2019

Årets Engineering Day, som godt 100 elever er inviteret til i november, kommer til at handle om virtual reality-teknologi. Hvad kan den bruges til nu og i fremtiden? Der skal på dagen løses en udfordring fra det virkelige liv, når eleverne skal designe og programmere universer i et 3D-program. Virtual reality teknologien betyder mere og mere i oplæring af nye medarbejdere i forskellige arbejdsgange, og eleverne får lov at prøve kræfter med at designe en oplæringsvideo for en lokal restaurant, som bagefter kan opleves helt realistisk i et virtual reality headset.

Engineering skal forstås som ingeniørens arbejdsmetode – en anvendelsesorienteret tilgang, hvor elevernes skal løse et konkret problem og arbejde med blandt andet undersøgelse, idégenerering, forbedring, konstruktion og konkretisering.

Hvert år inviterer MIND FACTORY by ECCO til en Engineering Day med nørderi med teknologier og spændende problemstillinger. Dagen afholdes samarbejde med Engineer the Future – Engineering i skolen og har til formål at skabe synlighed og nysgerrighed omkring engineering i skolen for lærere og elever.

Se mere på om projektet Engineering i skolen her.