Spring til indhold

Lærerworkshops

Husets lærerworkshops introducerer dig til teknologier eller værktøjer, som typisk forefindes på din egen skole eller på Skoletube. De tilbudte workshops giver dig og dine kolleger et grundlag for at komme i gang med dem hjemme i undervisningen.

Lad os lege - lær microbitten at kende (igen) i et sjovt mellemtrinforløb

Indhold: Har jeres microbits ligget og samlet lidt støv på skolen? Så få genopfrisket dens funktioner og den grundlæggende programmering i en lynintroduktion. Herefter bliver du introduceret til et kreativt  forløb med den, Lad os lege, hvor eleverne skal opfinde spil eller lege med microbitten. Det er et forløb, hvor eleverne arbejder innovativt og ikke bare følger opskrifter på koder, de kan lave.

Varighed: 2,5 time

Hvem: Lærere i naturfag på mellemtrin på skoler, som har egne microbits 

Næste workshop: Forespørg på info@mindfactorybyecco.dk

Lær at bruge CoSpaces på Skoletube
(5.-9. klasse)

Indhold: I CoSpaces kan eleverne bygge interaktive præsentationer ved at indsætte figurer og andre elementer ind, og de kan animere og kode elementerne til at bevæge sig og være interaktive.

CoSpaces er oplagt til en præsentation af en kendt bygning, et museum, et naturfænomen, et plot eller et et generelt tema. CoSpaces kan også være motivationsskabende i fremmedsprogsundervisningen. Endelig kan man forestille sig CoSpaces som medium for et produkt til projektopgaven.

I workshoppen får du en generel introduktion til programmet og kan derefter forberede dig til, hvordan dine egne elever kan bruge det i konkrete forløb. Er du fremmedsprogslærer, kan du deltage i et særligt spor og lære to forløb at kende, du kan bruge i tysk- eller engelskundervisningen fra 5.-9. klasse.

Varighed: 2,5 time

Fag og alderstrin: Dansk, historie, samfundsfag, naturfag, engelsk, tysk, 5. kl. – 9. kl.

Næste workshop: Forespørg på info@mindfactorybyecco.dk

Information og booking: Kontakt Anne-Sofie Dideriksen på info@mindfactorybyecco.dk eller på 7373 4099.