Spring til indhold

Lokale folkeskoler

Mind Factory by ECCO tilbyder lokale folkeskoler en masse spændende tilbud, besøg vores inspirerende læringssted og prøv et af vores udbytterige forløb eller benyt jer af husets mange kreative faciliteter

Undervisningstilbud

Huset har en række undervisningstilbud til Tønder kommunes folkeskoler med fokus på kreative designprocesser og nye teknologier.

Alle 6. og 8. klasser deltager obligatorisk i et forløb i huset.

Skoler sektion

Brug huset selv

Når du ønsker en anderledes ramme for din egen undervisning, kan du booke huset og bruge det selv sammen med din klasse.
I huset findes materialer til kreative processer og projekter samt forskelligt teknologisk udstyr som 3D-printere, robotter
og meget mere.

At bruge huset selv er gratis for lærere ved folkeskoler i Tønder Kommune.

Brug af huset med teknologisk udstyr

At bruge husets teknologiske udstyr kræver, at du kender noget til det i forvejen. Det er den oplagte mulighed for dig, som har deltaget i et undervisningstilbud med dine elever og har fået lyst til at bruge huset og dets udstyr på egen hånd. Du kan vælge få praktisk hjælp til at komme i gang på dagen og dermed have en livline. Du kan også deltage i en lærerworkshop om den eller de teknologier, der interesserer dig, for at få endnu mere indsigt i dem før du prøver dem af med din egen klasse i huset. 

Brug huset uden teknologisk udstyr

Huset er særdeles velegnet til dine kreative processer og projekter, hvor det er en fordel at få dine elever ud af deres vante rammer for at tænke nyt og kreativt. Der forefindes f.eks. et bredt udvalg af materialer til at visualisere idéer og bygge prototyper med til fri afbenyttelse. Der er desuden 8 kasser LEGO til formålet.

Information og booking: Kontakt Anne-Sofie Dideriksen på info@mindfactorybyecco.dk eller på 7373 4099.