Logo

Brug huset selv

Når du ønsker en anderledes ramme for din egen undervisning, kan du booke huset og bruge det selv sammen med din klasse. I huset findes materialer til kreative processer og projekter samt forskelligt teknologisk udstyr som 3D-printere, robotter og meget mere. Se en beskrivelse af husets indretning og dets udstyr her.

Brug af huset uden teknologisk udstyr

Huset er særdeles velegnet til dine kreative processer og projekter, hvor det er en fordel at få dine elever ud af deres vante rammer for at tænke nyt og kreativt. Der forefindes f.eks. et bredt udvalg af materialer til at visualisere idéer og bygge prototyper med, I frit kan bruge. Du kan besøge huset i forvejen og få en kort introduktion til det praktiske, hvis du ikke kender det allerede.

Brug af huset med teknologisk udstyr

At bruge husets teknologiske udstyr kræver, at du kender noget til det i forvejen. Det er den oplagte mulighed for dig, som har deltaget i et undervisningstilbud med dine elever og har fået lyst til at bruge huset og dets udstyr på egen hånd. Du kan vælge få praktisk hjælp til at komme i gang på dagen og dermed have en livline. Du kan også deltage i en lærerworkshop om den eller de teknologier, der interesserer dig, for at få endnu mere indsigt i dem før du prøver dem af med din egen klasse i huset.

At bruge huset selv er gratis for lærere ved folkeskoler i Tønder Kommune. Betingelser for andre folkeskoler, frie grundskoler og efterskoler kan ses her.

Information og booking: Kontakt Anne-Sofie Dideriksen på info@mindfactorybyecco.dk eller på 7373 4099.

Her kan du se nogle eksempler på, hvad andre har booket og brugt huset til: