Logo

Milepæle

Indvielse af MIND FACTORY by ECCO

Februar 2015

MIND FACTORY by ECCO blev indviet d. 17. februar 2015 under deltagelse af HKH Prinsesse Marie. Efter en officielle del med sang, innovativ musikledsagelse og taler, fremviste elever fra Tønder Gymnasium, Tønder Handelsgymnasium og Handelsskole og VUC Syd projekter fra deres innovationsundervisning.

Se videoer fra dagen i den korte version eller den lidt længere.

Første spadestik til huset

April 2014

Borgmester Laurids Rudebeck og ECCOs finansdirektør Sten Borgholm tog d. 7. april 2014 det første spadestik til huset.

Se en video fra dagen

– og se huset blive bygget i forrygende fart i denne timelapse-video!

Handelsskolen Ecco byggeri5       Handelsskolen Ecco byggeri9

Fotos: Elise Rahbek

 

Pris til huset

April 2014

Ved uddelingen af Den Dansk-Tyske Innovationspris i april 2014 blev initiativet til at skabe et innovationshus for de unge i uddannelsesinstitutioner, iværksættere og det etablerede erhvervsliv i Tønder hædret. Borgmester Laurids Rudebeck og HR-direktør Peter Norman modtag 3. præmien i kategorien Innovation og modtog dermed sammen med otte øvrige projekter hæder for smarte og grænseoverskridende ideer. Uddelingen fandt sted i forbindelse med Dansk-Tysk Erhvervsdag d. 3. april 2014.

 

LE Pris5

HR-direktør for ECCO, Peter Norman, og borgmester Laurids Rudebeck modtager prisen i Flensborg. Foto: Lene Esthave

Idéworkshop om huset

November 2013

”Et innovationshus er på vej til Tønder Kommune. Kom og brug dit talent til indflydelse allerede fra starten”. Sådan lød invitationen til kommende brugere af huset til at bringe deres ideer i spil. Det foregik i en workshop d. 28. november 2013 under titlen Talent til indflydelse. Der deltog elever og ansatte fra Tønders uddannelser, ansatte ved Tønder Kommune, medlemmer af Tønders Erhvervsråd og flere andre interessenter fra byen. Christian Stadil og Finn Kollerup fra Alt for Kreativ inspirerede med gæstetaler om innovation og kreativitet.

Se video fra dagen og læs om de gode ideer, der kom ud af den i Hovedlinjer fra innovationsdagen.