Logo

Engineering Day om Virtual Reality

9. november 2018

Hvordan kan man bruge virtual reality-teknologi til at løse praktiske problemer med? Det er et spørgsmål, som en flok skoleelever fra Toftlund Distriktsskole grublede over i dag på årets Engineering Day d. 8 november her i MIND FACTORY by ECCO – et event arrangeret i samarbejde med det landsdækkende projekt Engineer the future.

Engineering Day er dagen, hvor eleverne over hele landet skal være ingeniører for en dag og udvikle løsninger på konkrete problemer. De skal designe, bygge og konstruere og derigennem få fornemmelsen af, hvad naturfag kan bruges til i det virkelige liv.

Eleverne fra Toftlunds 8. årgang fik en udfordring at løse med virtual reality-teknologien, nemlig at producere en række film til Campus Tønder, som kan hjælpe vagtpersonale, håndværkere og andre med ærinde i bygningerne med at orientere sig efter lukketid.

Ud over på MIND FACTORY by ECCO foregår Engineering Day på følgende sciencecentre og ingeniøruddannelser: SDU, Enigma, Experimentarium, Teknisk Museum, Universe, Naturvidenskabernes Hus, VIA University College og Aarhus Universitet.